supporting basketball

Seuraavan sukupolven koripallotähtien tukeminen

TESUPissa asetamme yritysvastuun liiketoimintamme ytimeen ja teemme lujasti tukea yhteiskuntaa kaikin mahdollisin tavoin. Yhtenä tämän tavoitteen toimina olemme ylpeänä tukeneet Kerem Gonlum Basketball Academya Lontoossa vuoden 2022 alusta lähtien. Nämä nuoret urheilijat ovat urheilun tulevaisuus, ja meillä on kunnia olla osa heidän matkaansa.

Tämän joukkueen lapsilla on vertaansa vailla oleva intohimo koripalloon. He viettävät lukemattomia tunteja harjoittelemalla ja parantamalla taitojaan, ja se näkyy kentällä. He työskentelevät yhdessä joukkueena ja tukevat toisiaan pelin ylä- ja alamäessä. Pelaajat, jotka tarvitsevat vain harjoittelua tukemme tai satunnaisia ​​harjoituksia pitääkseen taitonsa tuoreina, ovat aina tervetulleita.


Mutta kyse ei ole vain pelistä, vaan arvoista, joita he oppivat koripallon kautta, kuten ryhmätyöstä, sinnikkyydestä ja urheilullisuudesta. He oppivat olemaan johtajia kentällä ja sen ulkopuolella, ja se on todella inspiroivaa nähdä.


Uskomme, että tukemalla näitä lapsia panostamme urheilun tulevaisuuteen ja yhteisömme tuleviin johtajiin. Näillä lapsilla on suuria unelmia, ja haluamme auttaa heitä saavuttamaan nämä unelmat. Kaiken kaikkiaan lapset ovat tulevaisuutemme, teemme vain heitä varten tarjotaksemme heille paremman tulevaisuuden.


Olemme innoissamme nähdessämme, mitä tulevaisuus tuo tullessaan näille nuorille urheilijoille, ja odotamme innolla, että voimme tukea heitä jokaisessa vaiheessa. TSEMPPIÄ TIIMI!


"Voittajia eivät ole ihmiset, jotka eivät epäonnistu, vaan ihmisiä, jotka eivät koskaan luovuta"


Yrityksenä uskomme kovan työn ja päättäväisyyden voimaan, ja tiimi ilmentää näitä arvoja. Siksi olemme niin iloisia voidessamme tukea heitä ja nähdä tulevaisuuden heidän silmissään. He ovat loistava esimerkki siitä, mitä voidaan saavuttaa kovalla työllä ja päättäväisyydellä. Ne ovat myös inspiraationa nuorille koripalloa pelaaville lapsille, jotta he jatkaisivat pelaamista, katsovat aina ylöspäin ja eteenpäin sekä pyrkivät suuruuteen.