sailing and wind turbine

Purjehdus Atlantin valtameren yli TESUPin kanssa!

Başak Mireli, joka matkusti hämmästyttävän 2 384 mailia vain 24 päivässä, on tehnyt historiaa olemalla nainen, joka purjehti turvallisesti Atlantin valtameren yli yksin. Hän on nyt keskittynyt vaikeampaan tehtävään: Tyynenmeren ylittämiseen, jonka hän on innoissaan kokea ja oppia lisää. TESUPina tuimme häntä toimittamalla tuulivoimaloita sähköntuotantoon hänen ensimmäisellä meripurjehdusmatkallaan ja jatkamme hänen tukemistaan ​​myös hänen tulevissa haasteissaan!

Omistautuminen ja kunnianhimo ovat kaksi tekijää saavuttaaksesi tavoitteesi. Saatat ajatella, että sen saavuttaminen on vaikeaa tai mahdotonta, mutta sinulla ei ole tarpeeksi uskoa itseesi.

Olemme erittäin ylpeitä ja iloisia Mirellin saavuttamisesta tavoitteestaan ​​ja hän haluaa enemmän. Hän rikkoi mahdollisen rajoja ja mursi rajat perinteisesti miesvaltaisella alalla.

Hän lähti poikkeukselliselle matkalle 23. joulukuuta "Istanbul"-nimisellä purjeveneellä, joka lähti Kap Verden saarilta. Mirelli saapui Karibian saarelle Martiniquen aurinkoisille rannoille 24 päivän kovan meren jälkeen.

Hän kuvailee itseään lentäväksi linnuksi tämän 24 päivän hämmästyttävän matkan aikana. Hän kohtasi monia vaikeuksia, mutta se oli kokemuksen arvoinen keskellä merta, jossa ei ollut muuta kuin vain tähdet ja mereneläimet.

Hän ei ollut yksin tällä matkalla, koska hänellä oli tuuliturbiini generoitu veneeseen. Hän irrotettiin verkkovirrasta ja purjehti vapaasti valtameren yli. Tuuliturbiinin, tekniikan ja hänen kunnianhimonsa yhdistelmä auttoi häntä saavuttamaan tämän merkittävän saavutuksen.

Hän on ylpeä saadessaan purjehtia yksin Atlantin valtamerellä ja ilmaisee halunsa nähdä enemmän naisia ​​purjehtimassa merellä.

Hän ei ole vain saavuttanut uskomatonta saavutusta, vaan hän on myös toiminut inspiraationa muille naisille, jotka haaveilevat yksin purjehtimisesta Atlantin valtameren yli. Hän on osoittanut, että päättäväisyydellä ja kovalla työllä kaikki on mahdollista. Heidän matkansa ovat myös osoittaneet, että purjehdus ei ole vain miesten urheilua, vaan urheilua, josta voivat nauttia kaiken sukupuolen ihmiset.

Vapaus on valtava käsite, joka riippuu henkilön toiveista. Hänelle se tarkoitti yksin purjehtimista meressä. Sinulle se voi olla koko Eurooppa tai jotain muuta. Voit saavuttaa ne, kunhan seuraat unelmiasi.

Naispurjehtijia tukemalla ja ihaillen haluamme sponsoroida ja myötävaikuttaa tällaisiin saavutuksiin. Uskomme, että ne inspiroivat meitä ja muita naisia, jotka epäilevät unelmiensa toteuttamista. Kunnianhimoiset ihmiset, erityisesti naiset, ovat aina tervetulleita Tesupiin. Tesup on keino saavuttaa saavutuksiasi polullasi. Voimme auttaa murtamaan esteitä ja tasoittaa tietä useammalle naiselle menestyä purjehdusyhteisössä.

Vielä kerran haluamme kiittää Mirelliä menestyksestä ja toivottaa hänelle paljon menestystä!