tesup employee

Oletko tavannut Carolinaa?

Kuten aiemmin mainittiin, aloitimme "Welcome the Team -sarjan" edellisessä kuussa. Haluamme vetää verhot taakse ja näyttää sinulle hienoja juttuja, joita kulissien takana tapahtuu! Ja tämän kuun vieraana on Carolina, oma supersankarimme TESUPissa.

Otetaan hetki ja tuodaan valokeilaan uskomattomalle tiimijäsenellemme Carolinalle. Tarkkana yksityiskohtia ja horjumatonta omistautumista toimintamme sujuvaan sujumiseen, hänestä on tullut tiimillemme korvaamaton voimavara liittyessään vuonna 2022.

Osana Internal Control and Support (ISU) -osastoa supersankarimme tärkein tehtävä on auditoida, tukea ja motivoida kaikkia tiimin jäseniä varmistaen, että he työskentelevät tehokkaasti ja ovat päivittäisten toimintojensa kärjessä, varsinkin kun yrityksemme toiminta on verkossa. Koska hänellä on pääsy lähes kaikkeen, hänellä on kattava näkemys koko yrityksestä ja hän varmistaa, että kaikki toimet ovat suunnitellusti. Jos ongelmia ilmenee, hän ryhtyy nopeasti tarvittaviin toimiin työntekijöiden sertifioimiseksi ja mahdollisten huolenaiheiden ratkaisemiseksi. Hän on myös henkilö, joka antaa palautetta suorituskyvystä, yleisiä HR-kysymyksiä ja parannusehdotuksia tai valituksia työntekijöiltä.

Mutta kuinka hän päätyi ISU-osastolle? No, se on ollut aikamoinen matka! Hän aloitti asiakaskokemustiimissä, jossa hän oli vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa kaikilta TESUP-alueilta erittäin asiakasystävällisellä tavalla. Hänen suorituksensa ja edistymisensä kiinnittivät hallituksen huomion, joka tarjosi hänelle uuden haasteen ISU-osastolla.

Työskentely TESUPilla on ollut jännittävä seikkailu Carolinalle, ja hän rakastaa sitä ehdottomasti useista syistä. Ensinnäkin hän arvostaa yrityksen kasvattamaa ajattelutapaa teknologian ja vihreän energian suuntaan, mikä tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia oppimiseen ja kehittymiseen. Myös etätyönä se antaa hänelle mahdollisuuden työskennellä mistä tahansa maasta ja jopa vierailla maailmanlaajuisessa pääkonttorissamme. Työajan joustavuus on toinen etu, kun yritys arvostaa toimitetun työn laatua pelkällä tuntimäärällä.

Hän on ylpeä kuulumisesta yhtiöön, joka välittää planeettasta ja kestävyydestä sekä vaikuttaa kotitalouksiin puhtaiden energiatuotteiden avulla. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, hän nauttii perusteellisesti yhteistyöstä eri paikoista tulevien kollegoiden kanssa ja heidän erilaisista kulttuureistaan ​​ja osaamisistaan ​​oppimisesta, joiden yhteinen tehtävä on vaikuttaa myönteisesti maailmaan.

Miltä sitten näyttää tyypillinen päivä ISU-supersankarimme elämässä? No, hän aloittaa sukeltamalla postilaatikkoonsa, tarkistamalla ahkerasti sähköposteja eri osastoilta ja ulkopuolisista lähteistä ja vastaamalla niihin. Hän pitää myös konsulttitapaamisia asiakkaiden kanssa heidän projekteissaan kolme kertaa viikossa. Tiimin jäsenten toiminnan valppaana pitäminen, tuntilomakkeen seuranta ja viikoittaisiin kokouksiin osallistuminen ovat kaikki osa hänen päivittäistä rutiinia.

Mutta se ei ole vielä kaikki, hän käyttää myös HR-hattua, hallitsee työntekijöiden suorituskykyä, aktiivisuutta ja päivittäisiä stand-uppeja ja jopa suunnittelee hauskoja tapahtumia, kuten Happy Hour- tai Coaching-istuntoja tiimille. ISU:n jäsenenä hän kirjoittaa viikoittain päivityksiä osaston toiminnasta ja tavoitteista, mukaan lukien yhteenvedon, joka on olennainen osa viikkoraporttiamme.

Se, mikä erottaa hänet muista, on hänen horjumaton uskonsa merkkeihin ja kohtaloon, mikä lisää hänen persoonallisuutensa omituisuutta. Hän uskoo, että meitä ei ole ennalta määrätty kokemaan tiettyjä elämäntilanteita edes vapaalla tahdollamme. Hänen ainutlaatuinen näkemyksensä elämästä tuo työpaikalle uutta näkemystä, ja kollegat kysyvät usein häneltä neuvoja työn ulkopuolisissa asioissa.

Huomattavan ammatillisen taidon lisäksi hänellä on myös suklaan suklaa. Hän rakastaa sitä niin paljon, että jos saisi mahdollisuuden, hän vaihtaisi ateriat karkkiin!

Kun hän ei ole kiireinen pitämään asiat järjestyksessä TESUPissa, hänellä on monenlaisia ​​kiinnostuksen kohteita. Hän käy kuntosalilla säännöllisesti pysyäkseen kunnossa ja terveenä, mikä osoittaa sitoutumisensa sekä henkilökohtaiseen että ammatilliseen hyvinvointiinsa. Hän on myös innokas oppija ja omistaa aikaa opiskelulle, osoittaa tiedonhalunsa ja henkilökohtaisen kasvunsa. Pitkän päivän päätteeksi hän nauttii rentoutumisesta katsomalla sarjoja ennen nukkumaanmenoa ja rentoutuen kiehtovan tarinankerron parissa.

Yksityiselämässään hän on itse julistautunut kotiihminen, joka löytää lohtua viettämällä laatuaikaa poikaystävänsä kanssa viikonloppuisin. Hänellä on myös intohimo matkustamiseen, ja hän on asunut Yhdysvalloissa vuoden ja kokenut New Yorkin ja Chicagon eloisat kaupungit opiskellessaan UIUC:ssa. Hänen seikkailunhalunsa ja maailmanlaajuinen näkymisensä ovat muokanneet hänestä yksilön, joka hän on tänään.

ISU-supertähtemme TESUPissa on todellinen helmi, sillä hänen huolellinen lähestymistapa rooliinsa, uskonsa kohtaloon, rakkaus suklaaseen ja matkustamisen intohimo. Hän tuo ainutlaatuisen näkökulman ja lisää arvoa yritykseen monella tapaa. Olemme todella kiitollisia saadessamme hänet osaksi tiimiämme, ja odotamme innolla hänen jatkuvaa kasvuaan ja menestystä TESUPissa! Jatka rokkaamista, ISU Superwoman!