on grid diagram

Tuuliturbiinin integrointi lämpöpumpulla

Talvi on tullut, sää on kylmä ja haluamme tuntea lämpöä. Ne, jotka välittävät puhtaasta energiasta, etsivät vaihtoehtoja lämpöpumppujensa käytölle. Uusiutuvat energialähteet ovat suosittuja ja saatavilla viime aikoina. Ihmiset käyttävät puhdasta energiaa kotisähkön tuottamiseen ja kodin lämmittämiseen etenkin talvella.


Tämä osa on selvä. Katsotaanpa nyt, kuinka lämpöpumppu liitetään tuuliturbiiniin.


Itse asiassa se on melko helppoa! Lämpöpumppuun ei tarvita lisäliitäntöjä tai muutoksia. Hybridijärjestelmän tehoa voidaan lisätä integroimalla Wind Turbine -järjestelmä aurinkopaneeleilla syötettävään voimalinjaan. Liitännät tulee tehdä kuormituslinjaan, kuten muutkin järjestelmät.


Kun tarvitset erillisen liitännän lämpöpumppuun, tuuliturbiinijärjestelmässä lämpöpumppu on kytkettävä suoraan invertterin lähtöön. Tällä tavalla kaikki tuotettu energia siirtyy lämpöpumppuun.


Lämpöpumpun kytkemiseen on kaksi vaihtoehtoa.


Jos näytämme sinulle kuinka tuuliturbiini kytketään järjestelmään kaaviolla;


Jos tuulivoimalat on kytketty ON-GRID


Tuulivoimala > Latausohjain > Invertteri > Pääsähköverkko


Voit liittää sen pääsähköverkkoon.Off-grid: WT > CC > Akku (valinnainen) > Akun invertteri > Lämpöpumppu


Voit joko käyttää akkua tai ei, se on valinnainen.
Tuulivoimalat tuottavat vaihtoehtoista virtaa, ja tarvitset latausohjaimen. Latausohjain muuntaa vaihtoehtoisen virran tasavirraksi ja ohjaa akun ja invertterin latausta säädetyllä tavalla. Jännitettä voidaan säätää latausohjaimen potentiometrillä. Latausohjaimessa on keraaminen vastus. Kaapeleista tuleva sähkö kulutetaan vastukseen. Keramiikan käyttö tekee latausohjaimesta laadukkaamman.
Mitä tulee kysymyksiisi tuuliturbiinin integroimisesta lämpöpumppuun, lähetä lämpöpumpun tietolomake myyntiosastollemme, niin he voivat antaa lisäapua.


Nauti puhtaasta sähköstäsi kylminä talvina!