happy new year

Hyvää uutta vuotta

Onnittelut kaikille, olemme saaneet yhden vuoden onnistuneesti päätökseen!


Vuosi 2022 oli energiakriisien, sotien, luonnonkatastrofien vuosi… Kaikki ei tietenkään ollut niin pahaa kuin miltä se kuulostaa. Meillä oli myös hauskaa rakkaidemme kanssa.


Meillä oli uusia verkkosivustoja ja paikkoja, uusia tuotteita, uusia työkavereita ja uusia työpajoja, uusia mobiilisovelluksia Google Playssa ja Apple Storessa. Kaksinkertaistimme valmistustyövoiman kansainvälisesti ja osallistuimme 4 tärkeään näyttelyyn eri puolilla maailmaa. Aloitimme ilmaiset uusiutuvan energian luennot ja myynnin jälkeiset konsultointipalvelut. Meillä oli ennätysveromaksu Saksassa. 

Vuosi vuodelta useimmat meistä tuntevat olevansa monimutkaisia, kuten iloa ja surua samanaikaisesti. Se on ihmisten luonne, juhlimme uutta vuotta uusilla toiveilla samalla kun kaipaamme menneitä vuosia.


Uskotaan tähän uuteen vuoteen koko sydämestämme! Muista aina vaatia hyvää :)


Meillä on uuden vuoden aikana uusia tuotteita, kuten HERA, ATLAS7, ATLASX7 tuuliturbiinit, Tesup Power Truck. Valmistamme tuuliturbiinien lataussäätimiä Isossa-Britanniassa.


Vuodelle 2023 tulee menestys, terveys ja onnellisuus. Ja olemme aina kanssasi rakas Tesupin perhe. Tehdään vuodesta 2023 kestävämpi ja puhtaampi vuosi yhdessä!


Älä unohda tehdä uuden vuoden lupauksia.

 

Toivotamme kaikkea hyvää uudelle vuodelle!